Зареждане

Александър Ракич: Иржи Прохазка е клоун

Александър Ракич: Иржи Прохазка е клоун
Публикувано на: Декември 10, 2021 в 19:00 ч
Изгряващата звезда на UFC в полутежка категория Александър Ракич все още е ядосан на Иржи Прохазка. Няколко пъти Ракич изяви желание да се бие с него, но Прохазка отказа. Причината беше в това, че UFC обещаха шанс за титлата на "Denisa" и той постъпи правилно. Иржи беше резерва на битката за титлата между Ян Блахович и Гловър Тейшейра.

Ян загуби титлата си и сега ще трябва да се бие с Ракич през март. Прохазка от своя страна ще се бие за титлата с Тейшейра вероятно през май. Победителите от тези две срещи ще се бият за титлата по-късно през 2022 година.

Ракич е в серия от 2 поредни победи и за последно победи Тиаго Сантос през март с решение. Той печели 6 от 7-те си битки в UFC и единствената му загуба в организацията дойде от Волкан Юздемир с раздвоено решение. Сега Александър е изцяло фокусиран върху Блахович и сподели следното:

Получих Ян Блахович за следващ съперник. Той е бивш шампион и е номер 1 в класацията, така че е страхотен мач за мен. Той е страхотен ММА боец и се радвам, че ще се бия с един от най-добрите в света. Относно Иржи, не мога да приема този клоун насериозно. Не ми пука за него. Моят фокус е върху Ян Блахович на 26-ти март. 

Не ми пука за Прохазка. Със сигурност ще се бия с него в бъдеще. И двамата сме млади, ние сме на върха в дивизията. Вероятно Иржи ще се бие срещу Гловър. Все още не знам кога ще се бият. По принцип не ме интересува, но със сигурност ще се бием някой ден. Сега затварям страницата с този човек. 

Не ми пука за него и тези фалшиви самурайски глупости, които прави. Целта ми е да остана активен и това не беше възможно тази година. Най-накрая получих възможността да се бия отново и това е срещу претендент №1 за титлата.

Кой би победил в бой Ракич - Прохазка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес