Зареждане

Александър Петров: Ще оставя сърцето и душата си в клетката на SFC 7

Александър Петров: Ще оставя сърцето и душата си в клетката на SFC 7
Публикувано на: Февруари 6, 2019 в 06:55 ч
Бойната галавечер SFC 7: Avatars ще се проведе след броени дни - на 9-ти февруари в столичната зала Универсиада, а новините покрай събитието не спират да валят.

Вчера се проведе официалната пресконференция, на която бе обявено, че репортерът от 'Господари на ефира', Владислав Василев, ще влезе в клетката за благотворителна кауза, както и че ще има сензационен двубой между рицари в пълно бойно оборудване между представител на България и Турция.

Пълен запис на пресконференцията може да видите в нашата Facebook страница тук (започва след 14-тата минута).

Всички тези интересни новини обаче няма как да отклонят вниманието от главната среща на вечерта, а именно кикбокс двубоя между европеският шампион по К1, Александър Петров и опасният му опонент Майк Спранг от световноизвестния холандски клуб "Mike's Gym".
 

 
Битката между двамата ще бъде за титлата на SFC по правилника K1 до 84 килограма.

Именно заради високият залог, Александър изпипа много сериозно детайлите по време на подготовката си.

"Тренирах с една от звездите на Испания, Цезар Кордоба. Невероятен състезател с много опит и различен поглед над нещата," сподели шампионът за MMA.BG.
 

 
Състезателят от СК "Боил" - Варна е проучил много внимателно опонента си и е готов на всичко за победа пред родна публика.

"Майк Спранг е един опасен противник. Видяхме му слабите и силни страни с моя треньорски щаб. Има мачове на високо ниво, всички знаем и за неговия легендарен  клуб.

Не знам дали го превъзхождам, знам само, че ще оставя сърцето и душата си в клетката и че няма да спра да се бия до финалния гонг," категоричен е Александър.

Преди тях в клетката зрителите ще видят емблематичната битка по правилника на ММА между Камен Георгиев и Калоян Колев - среща, която мнозина определят като сблъсък между опита и младостта.

Вижте също: Калоян Колев - подготвен и уверен преди битката си в SFC 7 тази събота

Тази среща буди голям интерес не само сред феновете, но и сред бойците, участващи в галавечерта, включително и у Александър.

"Срещата която ще ми е интересно да наблюдавам е между Калоян Колев и Камен Георгиев. Изключително вълнуваща среща на много високо ниво с доста заряд и емоция. Вярвам, че победата ще грабне Калоян."
 

 
Билетите за събитието са вече в продажба и могат да се закупят от фитнеси "Флайс", мрежата на Eventim, както и от MMA.BG.

ВИП маси може да резервирате на 0877 345 933.

Очаквайте всичко най-ново около SFC 7 в сайта на MMA.BG - всичко за бойните спортове. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес