Зареждане

Александър Емеляненко: Не се нуждая от вниманието на Фьодор

Александър Емеляненко: Не се нуждая от вниманието на Фьодор
Публикувано на: Юли 11, 2020 в 00:00 ч
Александър Емеляненко реши да поговори за отношенията си със своя брат Фьодор. Двамата не се харесват и често се обиждат в интервюта за медиите. Миналата година Фьодор сподели, че за него Александър вече е мъртъв и не съществува. Александър от своя страна сподели, че неговия брат е лицемер, който се кланя на демон.

Вижте още - Фьодор Емеляненко: Александър е мъртъв за мен

В миналото двамата си помагаха и дори Фьодор присъстваше на битките на Александър и го подкрепяше. Това обаче се промени с течение на времето и Фьодор се дистанцира от него, след като Александър не спираше да се дъни и се озова в затвора. Сега двамата следват свои пътища и Александър вече няма нужда от вниманието на своя брат:


С Федя цял живот имах най-много конфликти и всевъзможни различни ситуации. Не бяхме съгласни в някои неща и се примирявах с него, както в детството, така и в зряла възраст. В повечето случаи някой приятел ще направи повече за теб, отколкото твоя роднина. Фьодор има собствен живот, той е с пет години по-голям от мен, има свой кръг от приятели. 

Той има свои приятели, има собствен живот и собствено виждане за нещата. Той си живее неговия живот и аз моя. Ние по никакъв начин не сме зависими един от друг. Уважавах по-големия си брат и сега го уважавам, но просто в един момент бях пренаситен от всичко това. Федя страдаше и разбрах, че по-добре ще живеем и ще се развиваме, ако се разделим. Някои път ми помагаше, а друг път не искаше. 

Имам собствен живот, собствено семейство, притеснения, обкръжение, всичко свое. Помогнах му не по-малко, отколкото той. Имахме добри отношения и братска любов, но разбрахме, че е по-добре да се оправяме самостоятелно един от друг. Днес нямам нужда от неговото внимание. Фьодор си има куп приятели, които са много по-близки до него от мен. А фактът, че сме братя, не говори нищо. Какво ни свързва ? Родителите, фамилията и това е всичко.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес