Зареждане

Фьодор Емеляненко: Александър е мъртъв за мен

Фьодор Емеляненко: Александър е мъртъв за мен
Публикувано на: Декември 27, 2019 в 09:00 ч
Фьодор Емеляненко не иска да чува нищо за своя брат Александър и в интервю сподели, че той е мъртъв за него. Легендарния боец се завръща този уикенд в Япония, за да се бие срещу Куинтън Джаксън на съвместното събитие на RIZIN и Bellator. Дълги години Фьодор е бил критичен към своя брат, който преди години влезе в затвора за изнасилване. Емеляненко се срамува от своя по-малък брат, който не спира да се замесва в скандали.

Фьодор не иска да има нищо общо със своя брат, който сподели, че Фьодор не се е опитвал да му помогне, когато е бил в затвора. Александър споделя, че легендата не иска да бъде споменаван от него и в интервю за медиите Фьодор сподели, че се моли за брат си. Последния император се надява, че неговия брат ще намери себе си, защото към днешна дата е мъртъв за него:


Моля се този човек най-накрая да намери себе се. За мен той е мъртъв днес. Знаете ли колко много години съм му помагал ? Сега най-добрата помощ от мен към него е да не му помагам. Не става въпрос за умора, защото човек има свой собствен път, собствен живот. Жалко за хората, които са с него. 

Надявам се, че Александър ще се съживи и ще намери себе си. Той казва, че иска да се помири с мен, но нека първо се извини на тези, които изнасили, обиди, измами и така нататък. Трябва да се извини и на тези, които нарече животни. 

Той говори, че чете светите писания, но не трябва само да ги четеш, а и да ги разбереш. Всички бащи говорят за смирение и търпение, а когато някои нарича тези около него животни, то това не е търпение. Трябва да се вгледаш в себе си и да разбереш, че всичко идва отвътре и трябва да се бориш със себе си. 

Александър трябва да види животното в себе си, а след това да нарича другите животни. За мен днес той е мъртъв. Александър изчезна, но се моля той да оживее и да намери себе си. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес