Зареждане

Александър Емеляненко: Фьодор не искаше да ми помогне, когато бях в затвора

Александър Емеляненко: Фьодор не искаше да ми помогне, когато бях в затвора
Публикувано на: Декември 27, 2019 в 08:30 ч
Александър Емеляненко реши да се оплаче от своя брат легендарният Фьодор Емеляненко. Двамата не са в добри отношение и не поддържат връзка от години. Фьодор гледа на своя брат като на човек, който само го излага и не иска дори да бъде споменаван от Александър. През 2014 година гръмна скандал в Русия и Александър беше обвинен, че е изнасилил своята икономка Полина Степанова и е откраднал нейния паспорт.

Емеляненко се призна за невинен и сподели, че връзката им е била по взаимно съгласие. Тогава бяха поискани 5 години затвор за него и година по-късно Александър беше признат за виновен в сексуално посегателство и осъден на четири години и половина затвор, заедно с глоба в размер на 1000 долара.

Емеляненко обжалва своята присъда, но неговата молба беше отхвърлена. Александър изкара в затвора почти две години и през октомври 2016 година беше освободен от затвора. Той се завърна в ММА и успя да запише 5 победи с нокаут и едно равенство, а наскоро победи и Михаил Кокляев в битка по правилата на бокса. Сега няколко години по-късно той реши да поговори за проблемните години и сподели, че Фьодор не се е опитвал да помогне:


Не лежах за това, в което бях обвинен… В началото беше първият скандал. Скоро стана ясно, че жалбоподателят е бил хванат да лъже. Случаят беше приключен, но никой не даде опровержение. 

Брат ми тогава не се опита да ми помогне. Не общуваме с него и изобщо не бих искал да говоря с него. В последния ни разговор той помоли да не казвам нищо по негов адрес.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес