Зареждане

Алекс Волкановски: Готвя се за битка с Хабиб 2.0

Алекс Волкановски: Готвя се за битка с Хабиб 2.0
Публикувано на: Януари 24, 2023 в 00:00 ч
Австралийският състезател по смесени бойни изкуства Александър Волкановски няма търпение за битката с руснака Ислам Махачeв.

Шампионът в категория перо ще се бие с Махачев на UFC 284, което ще се проведе на 12-ти февруари в Пърт, Австралия. Александър ще се опита да стане двоен шампион, след като битката ще бъде за титлата в лека категория. Махачев ще опита да защити титлата си за първи път.

Волкановски е най-добрият боец в UFC, независимо от тегловната категория. Битката е историческа за него и той вярва, че ще излезе като победител.

„Имам възможност да стана един от най-добрите в момента. Мога да вляза в историята като един от най-добрите. Ето колко важна е тази битка за мен. 

Казвате, че не трябва да се бия с него, но това са глупости. Казах ви причините, които ме карат да се бия с него. Хората смятат, че този човек е непобедим. Запомнете това. Помнете това, когато съдията вдигне ръката ми. 

Помнете хора, това е Давид срещу Голиат. Това съм аз. Подготвям се за срещата с Хабиб 2.0. Не искам хората да отнемат това от моето наследство.”, цитираха Волкановски на официалният уебсайт на UFC.

Ще успее ли Волкановски да стане двоен шампион ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес