Зареждане

Алекс Перейра ще се бие за титлата, ако победи Ян Блахович

Алекс Перейра ще се бие за титлата, ако победи Ян Блахович
Публикувано на: Юни 4, 2023 в 09:00 ч
Бразилският ММА боец Алекс Перейра заяви, че UFC са му обещали шанс за титлата в полутежка категория.

Бившият шампион на UFC в средна категория ще се бие срещу Ян Блахович. Битката ще бъде дебют за него в полутежка категория и ще се случи в Юта. Перейра излиза срещу Блахович на UFC 291, което ще се проведе на 29-ти юли.

През април тази година Перейра загуби титлата си в средна категория. Той беше нокаутиран от Израел Адесаня и загуби за първи път в UFC. Сега Алекс е готов за ново предизвикателство, но планира скоро да се върне в средна категория.

„Все още мога да се вместя в границата на средната категория. Ако беше необходимо да сваля килограми до 29 юли, тогава бих го направил. Точно след такова сваляне на килограми трябва да дадеш почивка на тялото. 

Не знам как ще се развие всичко, но ще се бия два или три пъти в полутежка категория. След това ще съм готов да се върна в средна категория. Моят мениджър говори с ръководството на UFC.

Те обещаха, че ще получа шанс за титлата, ако победя Блахович. Мисля, че потенциалната ни битка с Джамал Хил ще събере добри продажби, така че ще подкрепям него в битката с Иржи Прохазка. 

Блахович е по-техничен, но Хил е луд човек. Това е едновременно опасно и в същото време добро за мен.“, цитираха думите на Перейра от BJPenn.

Ще успее ли Перейра да се справи с Блахович ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес