Зареждане

Алекс Перейра иска да се бие в Пърт на UFC 305

Алекс Перейра иска да се бие в Пърт на UFC 305
Публикувано на: Юни 11, 2024 в 18:00 ч
Той почти не говори английски, но въпреки това шампионът на UFC в полутежка категория Алекс Перейра е суперзвезда в Австралия и казва, че иска да се бие в Пърт на UFC 305 през август. Перейра е в Австралия за поредица от изяви, изказвания и тренировки.

"Poatan" е разпродал всеки ангажимент, тъй като тълпи от фенове следят всяко негово движение с надеждата да получат снимки и автографи. Бразилският нокаутьор направи спаринг с Тай Туиваса и опроверга феновете, които заговориха за негов дебют в тежка категория.

Алекс е фокусиран върху своята дивизия и иска да брани титлата си. Той е готов да се бие с всеки и иска завръщане през август:

„Да се бия в Пърт би било фантастично, още повече, че сега усещам топлината от всички фенове, публиката и добрите хора. Много съм щастлив, като си представям, че се бия в Пърт. За трети път съм в Австралия. Бях тук, когато Андерсън Силва се би с Израел Адесаня преди години. Тогава не бях човекът, който съм сега. Не бях известен. 

Сега мога да се върна, да тренирам и да работя в Австралия. Харесва ми тук и създавам нови приятели и нови контакти. Ще се бия срещу всеки. Фокусиран съм върху защитата на титлата. Не мисля за тежка категория. Сега това е моята дивизия и искам да защитя колана си.", каза Перейра пред Herald Sun

Ще видим ли Перейра в Пърт ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес