Зареждане

Алджамейн Стърлинг: Как Адесаня ще получи реванш, а аз не ?

Алджамейн Стърлинг: Как Адесаня ще получи реванш, а аз не ?
Публикувано на: Септември 19, 2023 в 02:00 ч
Бившият шампион в категория петел Алджамейн Стърлинг настоява да получи незабавен реванш за титлата.

Стърлинг, настоящ претендент номер 1 в категория петел, беше хедлайнер на UFC 292 през август. Алджамейн загуби титлата си в дивизията, след като Шон О’Мали го нокаутира в Бостън, Масачузетс. Оттогава Стърлинг не спира да гони реванш със своя сънародник.

Наскоро Израел Адесаня също загуби титлата си, след като Шон Стрикланд го победи с решение. Дейна Уайт веднага започна да говори за незабавен реванш между двамата. Това не се хареса на Стърлинг, който също иска реванш с О'Мали, но вероятно няма да го получи.

Ето какво каза Стърлинг в YouTube:

„Ако ще говорим за незабавни реванши, то те дават реванш на Адесаня, който е загубил 2 от последните си 3 битки за титлата. Израел загуби титлата, след което си я върна, но сега пак я загуби. 

Как ще дадат още един шанс за титлата на Адесаня ? А казвате, че аз не заслужавам реванш за титлата. Това е всичко, което казвам. Нямам нищо против Адесаня. Изи, ако ти дадат шанс, тогава го вземи и бягай, братко. 

Просто искам да знам как той ще има реванш, а аз не ? Ще се съглася, ако Дейна или феновете ми кажат къде е смисъла в това. Аз не виждам никакъв смисъл.“, каза Стърлинг в официалния си канал в YouTube

Трябва ли Стърлинг да получава реванш ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес