Зареждане

Адесаня: Ще срина Ромеро като кулите близнаци

Адесаня: Ще срина Ромеро като кулите близнаци
Публикувано на: Февруари 23, 2020 в 08:00 ч
Израел Адесаня обяви, че няма да се бие с Йоел Ромеро, ако кубинеца се провали на кантара. В миналото Ромеро влезе в историята, защото се провали на кантара в две поредни битки за титлата. "The Last Stylebender" и "Soldier of God" ще се бият в главната битка на UFC 248, което ще се проведе в началото на следващия месец.

Непобедения шампион ще заложи пояса си, но няма да прави компромиси със своя опонент. Адесаня е готов да се бие срещу заместик, в случай че Ромеро не покаже професионалъзъм. Все пак Адесаня се надява, че Ромеро ще влезе в категорията, защото иска да го срине. Ето какво сподели Израел на пресконференция преди битката им:


Майната му на всичко, ако не влезе в категорията. Той е боец, който показва неуважение към спорта. Готов съм да се бия с Каноние или Тил. В битката с Рокхолд имаше 2 часа да свали килограмите, но не го направи. Той не искаше да се дехидратира, защото нямаше да може да се бие. 

Той успя да победи, а след това получи нов шанс и загуби. Имат си тактики и искат винаги да са една крачка напред. Никой не иска да се бие с Ромеро, защото бил страшилище. Тил не искаше да се бие с него. Аз съм го виждал разклатен и той има загуби. Виждал съм го да плаче и аз ще го разплача. 

Ромеро е човек като всички други. Говорят, че бил от стомана и не можеш да го свалиш, но аз ще го ударя достатъчно пъти. Ще го съборя като кулите близнаци. Искам чист нокаут в тази битка. Ако умре, то тогава умира! Не е мой проблем. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес