Зареждане

Адесаня: Аз разпродадох UFC 234, а не шампиона Уитакър

Адесаня: Аз разпродадох UFC 234, а не шампиона Уитакър
Публикувано на: Февруари 6, 2019 в 12:55 ч
Робърт Уитакър ще защитава титлата си в очакваното с интерес състезание UFC 234, което ще се проведе този уикенд в Австралия и ще се излъчва пряко по спортния канал Max Sport 2 от 23:00 на 9-ти февруари.

Уитакър ще се изправи срещу претендента за титлата в средна категория, Келвин Гастелъм в главната битка на вечерта. Но според Израел Адесаня битката му в подглавната среща с Андерсън Силва е причината това издание на UFC да се радва на такъв голям интерес от феновете.

"Всичко е заради мен, а за Уитакър това е като Коледен подарък за следващите 5 години. Причината билетите за събитието да се разпродадат за 15 минути е битката между мен и Андерсън Силва," категоричен е Адесаня.

Това шоу нямаше да се разпродаде така без мен и Андерсън, така че Уитакър може да ми благодари. Той ще спечели доста благодарение това. Той много добре знае това."

Вижте също: Кой е Israel Adesanya - бъдещето на UFC и ММА?

Няма съмнение, че Израел е свежа звезда в ММА сцената и битката му срещу бивш и легендарен шампион може само да допринесе към дадено събитие.

Смятате ли, че е прав или пропуска факта, че много австралийци са си взели билети, за да подкрепят своя сънародник, Уитакър в шампионския му двубой на собствена територия?

Напомняме ви, че може да гледате събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес