Зареждане

Адам Яндиев: Путин казва да ударим първи в неизбежен бой

Адам Яндиев: Путин казва да ударим първи в неизбежен бой
Публикувано на: Ноември 20, 2020 в 02:00 ч
32-годишният боец на UFC в средна категория Адам Яндиев отрече да дължи пари на Сергей Харитонов. Преди няколко дни Яндиев, който е майстор на спорта на Русия по джудо преби Харитонов, защото твърдял, че му дължи пари. Адам вкара Сергей в болница и сега той трябва да се оперира заради счупен нос и орбитална кост.

Яндиев е първият боец от Ингушетия, който успя да пробие в UFC. Toй беше непобеден в ММА, но преди 2 години дебютира в UFC и загуби от Джонсън, което му спря серия от 9 поредни победи. Ето какво сподели Яндиев по адрес на Харитонов:

Истината винаги излиза наяве. Никога не съм дължал нищо на никого, освен на Всевишния и моите родители. Сергей, запомни, спри дотук. Трябва да млъкнеш и да се прегледаш. Стигна много далеч. Утре може да ти се случи нещо и да обвинят мен. Ако има адекватни хора до него, то тогава нека му предадат това. 

Пожелавам на всички да не изпадат в такива ситуации в живота. Харитонов е боклук, а не човек. До последния момент исках да вярвам, че той все пак ще се извини. В началото беше точен, но после стана агресивен. 

Този човек няма да вложи стотинка в нещо, ако няма печалба. Всички знаят, че е скъперник. Владимир Путин е казал, че когато битката е неизбежна, тогава трябва да удариш първи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес