Зареждане

Абделазиз: Ислам Махачев ще стане един от най-великите

Абделазиз: Ислам Махачев ще стане един от най-великите
Публикувано на: Октомври 18, 2021 в 01:00 ч
Али Абделазиз вярва, че неговият боец Ислам Махачев може да стане един от най-великите в историята на ММА. В края на месеца Махачев се завръща в клетката. Той ще се бие в Абу Даби срещу Дан Хукър. 30-годишния дагестанец ще търси 9-та поредна победа в UFC.

Махачев има претенции към титлата и победа над Хукър ще го приближи до златото. Много хора смятат, че Махачев е бъдещ шампион и Абделазиз ни уверява, че това ще се случи. В интервю за ТМZ Абделазиз каза следното:

Ислам Махачев трябва да бъде в топ 5 в ранглистата с най-добрите в света. Вярвам, че ще бъде шампион. Дан Хукър e добър боец и човек. Той влиза в битката само за парите. Единственият му шанс за победа е чрез късметлийски удар. Не са много хората, които искат да се бият с Махачев. 

Вярвам, че той ще бъде един от най-великите в историята. Мисля, че той е по-добрата версия на Хабиб. Аз наистина го вярвам. В момента не е такъв, но може да стане. Със сигурност ще стане шампион. Гледам как Махачев бие Даниел Кормие и Люк Рокхолд в залата. 

Той бие бойци, които са в топ 5 на средна категория. Махачев е проблем. Той не те оставя да почиваш и постоянно те бие. Има много опасна игра в стойка и на земята. Уверявам ви, че не сте видели най-доброто от него.

Ще стане ли Махачев шампион ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес