Зареждане

Абделазиз: Хабиб и Чимаев са братя мюсюлмани

Абделазиз: Хабиб и Чимаев са братя мюсюлмани
Публикувано на: Октомври 15, 2021 в 05:00 ч
Али Абделазиз не се сърди на Хамзат Чимаев, който преди няколко месеца се раздели с него. "Borz" си създаде вражда с Хабиб Нурмагомедов, който също е клиент на Абделазиз. Непобедената чеченска звезда сподели, че може да смаже Нурмагомедов в клетката.

Това изказване не се хареса на хора близки до Хабиб и те заляха с критики Чимаев. Хабиб от своя страна не се поддаде на емоция и беше сдържан. Няколко месеца по-късно Чимаев реши да се извини на Хабиб, който приел извинението.

Чимаев обаче няма да се върне при Абделазиз и ще остане със своя нов мениджър. В една от последните си изяви пред медиите в САЩ Абделазиз реши да поговори за Чимаев и сподели следното:

Всички сме братя. Тук всички сме братя мюсюлмани. Всички сме от една и съща кръвна линия. Хамзат Чимаев е млад и нов в спорта. Той е добър човек. Познавам го много добре. 

Хабиб е като по-голям брат за Чимаев. Всички имаме този ранг помежду си. На Хамзат му бяха необходими три месеца, за да се извини за това, което каза. Хамзат поправи грешката си и забрави за егото. 

Какво да кажа за него ? Той се извини и неговото извинение беше прието. Хабиб, човече, той прощава. Той не се сърди на хората. Всички сме братя и правим грешки и ще продължаваме да грешим. 

Няма вражда между Хабиб и Чимаев. Всичко е точно. 

Чимаев и Нурмагомедов ще пресекат пътищата си в края на месеца. Хабиб ще бъде в ъгъла на своите приятели за битките им в Абу Даби. Чимаев от своя страна също ще участва в бойната карта на събитието.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес