Зареждане

4-годишният син на Веласкес е бил жертвата на педофила

4-годишният син на Веласкес е бил жертвата на педофила
Публикувано на: Март 3, 2022 в 11:00 ч
Преди няколко дни стана ясно, че бившият шампион на UFC в тежка категория Кейн Веласкес е бил арестуван. 39-годишния мексиканец опитал да застреля мъж, който блудлствал с неговия 4-годишен син.

За съжаление Веласкес не успял да улучи педофила, а вместо него куршум поел доведения му баща.

Обвиняемият мъж е 43-годишният Хари Юджийн Гуларте, който живее в Сан Мартин, Калифорния. Неговото семейство има бизнес за домашни грижи, управляван от майка му. Гуларте беше обвинен за „развратно и похотливо действие с дете на възраст под 14 години“.

Властите споделят, че миналата седмица роднина на Веласкес съобщава, че бил тормозен от мъж в домашна детска градина в Сан Мартин, според Denver Post. Новинарската организация пази в тайна името на детето и точната връзка с Веласкес, защото детето е непълнолетно и е жертва на сексуално насилие

В момента Веласкес все още не е коментирал публично тази ситуация. Той е задържан в главния затвор на окръг Санта Клара без гаранция. Полицията и Веласкес все още не са потвърдили, че това е мотивът зад стрелбата.

В своя акаунт в социалните мрежи шампиона на Bellator Райън Бейдър реши да коментира случката и сподели, че жертвата е 4-годишният син на Кейн Велакес. Ето какво още пише по темата Бейдър:

"Когато за първи път чух новините, си помислих, че трябва да има нещо друго в историята. Tвърди се, че роднината е неговият 4-годишен син. 

Познавам Кейн от дълго време и въпреки плашещата му външност, той е един от най-милите и грижовни пичове на планетата . 

Можеше ли да се справи с нещата по различен начин ? Със сигурност, въпреки че повечето от нас не са били в тази позиция, и кой знае как бихме реагирали."

Вие как бихте реагирали, ако разберете, че 43-годишен педофил насили 4-годишното ви дете ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес