Зареждане

Yoshiyuki Yoshida готов за битка

Yoshiyuki Yoshida готов за битка
Публикувано на: Декември 8, 2008 в 10:29 ч

За японския джудист Yoshiyuki Yoshida вълнението от втория си двубой на осмоъгълника е голямо. Той ще излезе в UFC: Fight for the Troops на 10-ти декември срещу Josh Koscheck.

"Преди всичко искам да благодаря на Josh Koscheck, че се съгласи на този двубой. След като разбрах, че той ще бъде моят опонент тренирах само за двубой срещу него. Физическа сила, борба и бокс - мисля че в тези неща Koscheck е по-добър от мен, затова тренирах точно тях."

В този двубой Yoshida ще се изправи не само срещу един от най-добрите в средната категория, но и срещу физически силен борец, с който ще трябва да внимава много.

yoshiyuki yoshida mma ufc новини свободни двубои бойни спортове


"След като подписах с UFC съм готов да се бия срещу всеки. За мен това е голяма възможност," казва Yoshida относно предстоящата си битка. "Ще използвам мисълта си в този двубой. Ще използвам силата на опонента ми за да спечеля битката, това е магическата формула на джудо."

Освен всичко това техния сблъсък ще е главния за вечерта, въпреки че това е втория двубой на Yoshida в UFC.

"Наистина оценявам това, което UFC прави за мен, но този двубой е главния защото Koscheck участва в него. Затова и мисля, че никой не ме смята за победител в срещата. Но сега ви казвам - ще бъдете изненадани от развитието на двубоя."

И как ще се развие двубоя според Yoshida?

"Знам че ще е тежък двубой. Но искам да победя и да оцелея в средната категория на UFC. И разбира се, искам да завърша срещата с движение от джудо."

MMA новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес