Зареждане

White дава пари на Renzo да се оттегли, Renzo предлага да се бие безплатно

White дава пари на Renzo да се оттегли, Renzo предлага да се бие безплатно
Публикувано на: Ноември 6, 2013 в 16:00 ч

Renzo Gracie е една от живите легенди в смесените бойни изкуства (ММА). Последният му професионален двубой беше в UFC 112, където загуби с ТКО от Matt Hughes. На 46-годишна възраст той е вече след залеза си като звезда, но не е готов да прекрати кариерата си. Миналата седмица той се срещна с Dana White в Лас Вегас и разказа как е минала срещата.
 
"Той беще джентълмен. Направи ми предложение, което почти не можех да откажа. Предложи ми чек, за да не се бия. Каза ми 'Renzo, харесвам те много и не искам да те видя как те нараняват.' Да ме нараняват е част от работата ми.

Но моето предложение беше по-добро и той не можеше да откаже. Аз можех да откажа на неговото обаче. Казах му 'Моля те, не прави това. Искам да се бия още веднъж.' Той се засмя и ме попита кога искам да се бия..

Gracie има толкова голямо желание да излезе пак в Октагона, че е готов да го направи и за без пари.
 
"Предложих му да се бия безплатно. 'Не мога да ти дам да се биеш безплатно. Не и ти,' каза White. Но му отвърнах, че не ми трябват пари. Правя го, не защото ми трябват пари. Смятам, че именно защото го искам със сърцето си, ще се справя по-добре."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес