Зареждане

Vera говори за двубоя си срещу Couture

Vera говори за двубоя си срещу Couture
Публикувано на: Октомври 30, 2009 в 02:27 ч

Когато сутринта на 14 ноември, Brandon Vera се събуди от сън, то той ще знае, че в този ден, ще се реализира най-голямата до този момент, възможност в живота му, с която ще се срещне очи в очи, по-късно същата вечерта. Боец, до известна степен противоречив в своите изпълнения в осмоъгълника, на когото обаче се предоставя възможност за подем в кариерата, за каквато всеки млад боец мечтае, а именно, двубой срещу легенда в смесените бойни изкуства (ММА). Vera ще се изправи срещу Randy Couture в главното събитие за вечерта в UFC 105: Couture vs Vera, като ще знае, че това е битка, която не може да подцени.

На въпрос, каква е била първата мисъл в главата му, когато е получил предложението за този двубой, "The Truth" призна, че първоначално, не е бил готов да се бие отново, толкова скоро след последния си двубой в UFC 102 срещу Krzysztof Soszynski, но просто не е могъл да устои на подобно предложение.

 

"Трябва да се изправя срещу Randy, не можех просто да кажа 'не' ", каза Vera.

 

"От ръководството на UFC, първоначално не ми казаха, че става въпрос за двубой срещу Randy. Не исках да се бия отново, толкова скоро. Randy обаче е човека, трябва да се изправя срещу него, да видя от какво е направен. На всеки казвам, че това е едновременно като сбъдната мечта и като станал реалност кошмар."

 

Vera смята, че Randy Couture ще радва ММА феновете още дълго време.

 

"Не смятам, че Randy е приключил с битките. Според мен, Randy ще се бие и до 52. Какъвто и да е завършека на двубоя, не смятам, че той ще се раздели с тази кариера, както и не смятам, че UFC ще се разделят с него. Той все още изглежда гладен за победи и все така добър."

 

Попитан, дали смята, че Randy е същия боец от преди 5 или 6 години, Vera изглежда е обеден в това.

 

"Смятам, че си е същия човек. Най-голямата слабост на Randy, винаги е било положението при което той е по гръб, а върху него е някой по-едър, точно както се случи при двубоя му срещу Nogueira, от когото загуби с решение. Трудно е да съдим за боеца Randy сега, от този двубой. Аз лично, бях адски впечатлен от изпълнението му. Не може просто така да отпишете боец, който не се е отказал психически или физически. Именно това е Randy Couture."

 

Говорейки за последните възходи в кариерата си, Vera смята, че всичко това се дължи на неговата преданост към спорта.

 

"Чувствам се много по-различно, най-вече психически. Психиката е от значение  за развитието на физиката. Разбрах, че има някои неща, които трябва да се променят, за да имам успех. Това не е просто работа или спорт за мен. Това е моят живот. Това е нещото, което ме определя като човек."

 

На въпрос, дали все още има желание да бъде шампион на UFC в полу-тежка категория и едновременно с това шампион в тежка категория, Vera отговори така:

 

"Все още това ми е цел. Смятам, че мога да го постигна, защото определено искам да достигна звездите."

 

Пътя към целта, която си е поставил Brandon Vera, започва с двубоя му срещу Randy Couture в главното събитие за вечерта в UFC 105: Couture vs Vera, което ще се проведе на 14 ноември и ще се излъчва по Spike TV.

 

 

Прочетете биографията на Brandon "The Truth" Vera, тук:

https://mma.bg/resources/view/4/1621

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес