Зареждане

Валентин Бенишев срещу Костадин Енев на 7 март

Валентин Бенишев срещу Костадин Енев на 7 март
Публикувано на: Март 2, 2014 в 19:19 ч

На 7 март една от топ-срещите на турнира по свободни боеве "ММА Арена 2" ще бъде битката между Валентин Бенишев и Костадин Енев.

Валентин Бенишев е роден в град Раднево. Първоначално започва своята спортна кариера като състезател по борба, но след завършването на средното си образование, постъпва в Националната Спортна Академия „Васил Левски“, където се преориентира към ММА стила.

На профи-сцената Валентин се слави с репутацията на един от най-атрактивните състезатели и към настоящия момент той притежава съвършеният боен баланс – четири срещи и четири победи.

Неговият противник Костадин Енев е роден в град Русе и носи у себе си сериозна шампионска закалка. През 2003-та година става първенец на страната по тай бокс, през 2011-та се окичва с титлата от българския аматьорския турнир по ММА, а през 2013-та триумфира и като шампион на Испания по аматьорски ММА.

Освен тези признания, Костадин е носител още на вице-шампионска титла по бойно самбо и шампионско отличие по кик бокс. Висок е 170 см, тежи 70 кг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес