Зареждане

Павел Живков срещу Хасан Мустафа на 7 март

Павел Живков срещу Хасан Мустафа на 7 март
Публикувано на: Март 5, 2014 в 07:23 ч

Един от най-завързаните двубой в програмата на професионалната гала-вечер по смесени бойни изкуства MMA Arena 2 се очаква да бъде именно този между сливенския боец Павел Живков и коравият му съперник от Русе – Хасан Мустафа.

Павел Живков е много добър познайник на публиката, която винаги следи мачовете му с огромен интерес, защото неговият ексцентричен стил на игра трудно може да остане незабелязан или неоценен от феновете на смесените бойни изкуства. Другата запазена марка на Живко в ММА боевете е уникалната му издръжливост, която той показа и в последната си международна среща в Банско, когато срази грузинеца с гръцки паспорт Зураб Зарнадзе чрез TKO.

Хасан Мустафа разполага с богат арсенал от скрити оръжия, които в комбинация с неговата експлозивност и атрактивно поведение на ринга, го превръщат в опасен противник за всеки боец, озовал се в полезрението му. Хасан, който е възпитаник на една от традиционно силните ММА школи в България - русенската, е убеден, че ще си тръгне като победител от срещата с Павел Живков.

С типичното си самочувствие даже прогнозира, че ще успее да приключи този двубой още преди трите рунда. Ами - не ни остава нищо друго, освен да потърпим малко до вечерта на 7 март, за да видим дали прогнозите му ще се превърнат в реалност.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес