Зареждане

UFC си намери нов мачмейкър след оттеглянето на Joe Silva

UFC си намери нов мачмейкър след оттеглянето на Joe Silva
Публикувано на: Септември 20, 2016 в 14:00 ч
 
След като дългогодишният мачмейкър на UFC Joe Silva напусна компанията, което и сериозно натъжи голяма част от феновете й, познаващи отлично и ценящи добрата работа на Silva, UFC вече има нов мачмейкър.


Информацията все още не е потвърдена официално, но в случая става дума за бившия президент на Legacy FC Mick Maynard, който ще стъпи в обувките на Joe Silva. 

Журналистът Jeremy Botter потвърди в Twitter, че Maynard ще започне да изпълнява функциите на мачмейкър от следващата година.

Самият Mick Maynard е човек, разполагащ с уменията в сферата на бойните изкуства, като в миналото той дори е тренирал заедно с бойците си от Legacy FC. На 23-годишна възраст той емигрира от Австралия в Тексас, с цел да стане “хипи”, но се сдобива с работа и съпруга, започвайки да промотира ММА събития.

Организираните от Maynard ММА събития в Тексас постепенно се превръщат в Legacy FC, който в последствие позволи на не малко бойци да пробият пътя си до UFC.

В епизод на The MMA Hour Ed Soares потвърди, че Legacy FC и RFA са се слели в една организация, което и ще позволи на Mick Maynard да отделя достатъчно време на ангажиментите си като мачмейкър в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес