Зареждане

UFC подготвя ново ТВ шоу

UFC подготвя ново ТВ шоу
Публикувано на: Декември 10, 2008 в 13:13 ч

В очакване на най-очакваното, с голямо нетърпение, от всички фенове на смесените бойни изкуства (ММА), UFC 94: St Pierre vs Penn 2, включващо шампиона в полу-средна категория на UFC, Georges St Pierre и шампиона в леката категория на организацията BJ Penn, Spike TV ще излъчи премиерата на “UFC Primetime” в САЩ на 14 януари, сряда.

"UFC Primetime" ще бъде подготвяно от UFC, и ще доставя безпрецедентен поглед към живота на двама от най-добрите бойци в смесените бойни изкуства, звездите St Pierre и Penn, докато тече подготовката им за епичния двубой между двамата, които ще се състои в края на януари 2009 г. Spike TV ще предоставя на зрителите, на порции по три часа седмично от шоуто, което ще може да бъде гледано от хората при скалите на Kailua до улиците на Montreal. То ще представи в неподправен портрет, позицията на двамата големи бойци преди битката за това, което обещава да бъде един от най-големите двубои в историята на UFC.

 

Christopher Martello от Spike TV, е главният продуцент на "UFC Primetime".

 

UFC 94: St Pierre vs Penn 2 ще се проведе на 31 януари 2009 г. в MGM Grand Garden Arena, Las Vegas.

 

Шоуто върви по стъпките на изключително успешните "24 / 7" документални филми, които HBO излъчва по време на подготовката за големи боксови събития.

 

ММА новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес