Зареждане

Teixeira за нокаута от 'Rumble': Никога не съм бил удрян толкова силно

Teixeira за нокаута от 'Rumble': Никога не съм бил удрян толкова силно
Публикувано на: Ноември 3, 2016 в 15:00 ч
 
На UFC 202 видяхме един от най-бързите нокаути в историята на компанията, след като Anthony Johnson прати в несвяст Glover Teixeira за точно 13 секунди.


“Rumble” нокаутира съперника си с мощен удар с дясна ръка, приключвайки двубоя, преди той още практически да е започнал.

Спомняйки си за случилото се тогава, Teixeira заяви, че никога не е срещал боец, който да удря по-силн от Johnson.

“Един двубой стартира от стойка, поради което трябва да започнеш участието си в него със страйкинг. Вероятно това са казали и на Aldo, когато той загуби срещу McGregor. Нямаш време да реагираш, просто се случва. Ако трябва да бъда честен, той е най-силният човек, който някога ме е удрял. Това е и първият нокаут, който съм понасял досега. Бил съм свалян в нокдаун по време на тренировки, като за кратък период от време зрението ми е било замъглено, но никога не ми се бе случвало нещо подобно. Той удря твърде силно, а ръкавиците са много малки. В зависимост от това как той те удари, всичко може да свърши.”

На UFC 206 “Rumble” Johnson ще има шанса да стане шампион на UFC в полутежка категория, изправяйки се за втори път срещу Daniel Cormier.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес