Зареждане

Sonnen: Мога да победя Rashad Evans, но не знам как

Sonnen: Мога да победя Rashad Evans, но не знам как
Публикувано на: Ноември 3, 2013 в 12:00 ч

Трикратния претендент за титлата в две категории, Chael Sonnen, скоро даде радио интервю, където дискутира предстоящото си участие в UFC 167 срещу Rashad Evans.
 
"Аз съм част от състезанието, голям фен съм, но освен моята среща и тази на Georges St. Pierre не знам кой друг ще се бие вечерта. Самите двубои не са рекламирани. Разбирам че само участието на Georges St. Pierre е достатъчно и явно точно такъв е случаят. Освен това тогава UFC бележи 20-годишнина, така че това също е водеща новина покрай състезанието. Видях плаката, видях рекламата и с Rashad ни няма там. Това е решението на UFC. Те се грижат за тази част, аз се грижа за моя двубой.

Мисля че с Rashad сме много еднакви. Винаги съм се впечатлявал от него. Радвам се за неговите победи и никога не съм подозирал, че ще се изправя срещу него, защото бяхме в различни категории. Той е добър. Наистина, наистина добър. Не само е бил шампион, но се е бил и с шест шампиона, като е записвал победи над тях. Мисля че мога да го победя, но наистина не знам как."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес