Зареждане

Royce Gracie притежава опасни умения в кикбокса

Royce Gracie притежава опасни умения в кикбокса
Публикувано на: Януари 8, 2016 в 15:00 ч

Признаваме си, че ще ни бъде някак странно, но и готино да видим как Royce Gracie използва  кикбокс техники и умения. Именно това ще се случи по време на неговия двубой срещу Ken Shamrock следващия месец.

Бразилецът си партнира с ветерана и шампион по кикбокс Joe Schilling, за да е сигурен, че ще се справи с Shamrock на 19 февруари в Toyota Center в Хюстън.

"Краката му са много опасни. Той наистина има много добри умения с тях.", каза Schilling пред MMAjunkie за работата си с Gracie. "Очевидно е, че той е Royce Gracie и ние няма да се опитваме да променим стила на така известното му жиу-житцу, но все пак смятам, че той научи наистина много.“

"Ние направихме много тренировки, като в по-голямата си част наблегнахме на играта му в стойка. Много е важно, че той наистина се старае да научи нещо ново, фокусиран е и обръща внимание на всеки един детайл при изпълнение на дадена техника.“

49-годишният боец не се е състезавал от юни 2007 г., когато побеждава с единодушно съдийско решение Kazushi Sakuraba. Признаваме, че възрастта на Gracie не е никак малка, но според думите на Schilling той е гладен за победа и ще покаже на зрителите най-доброто, на което е способен. Той е готов да се завърне, по-добър от всякога.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес