Зареждане

Rory MacDonald към Michael Page: Още не си се доказал

Rory MacDonald към Michael Page: Още не си се доказал
Публикувано на: Февруари 14, 2017 в 12:00 ч
 
Michael “Venom” Page планираше да предприеме най-сериозното предизвикателство в кариерата си до този момент, изправяйки се срещу Paul Daley на събитието Bellator 179.


Двубоят обаче пропадна, след като в крайна сметка Daley реши да се изправи срещу Rory MacDonald.

Според MacDonald, Michael Page е добър и вълнуващ боец, но той все още не се е доказал достатъчно, за да получи големи мачове.

“Той все още трябва да се докаже. Той предизвика много шум с кариерата си до момента и  се справя наистина добре. Записва впечатляващи нокаути и притежава харизма, карайки хората да се вълнуват, гледайки го. Феновете го познават, като той бързо се превърна в сериозно име. Но в крайна сметка, той все още не е мерил сили с големи имена. Мисля, че постепенно той ще пробие. С нетърпение ще проследя срещу кого ще го изправят в Лондон. Надявам се, че ще му уредят добър съперник, за да видим за какво става дума. Веднъж, щом той победи някое сериозно име, тогава вече може да започне да получава и големите мачове в Bellator”.

До този момент най-голямата победа на “Venom” е срещу бразилския ветеран Evangelista Santos, оставяйки го с пукнат череп.

Самият Rory MacDonald обеща да покаже най-доброто от себе си срещу Paul Daley.

“Ще покажа на хората кой съм. Те ще видят голяма промяна от моя страна и ще останат изненадани. Готвя да променя някои неща в играта си. Аз съм обсебен от ММА и от това да уча нови неща постоянно. Ще се фокусирам върху силните си страни”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес