Зареждане

Преглед на двубоя между Sung Jung и Poirier в UFC on Fuel TV 3

Преглед на двубоя между Sung Jung и Poirier в UFC on Fuel TV 3
Публикувано на: Май 14, 2012 в 12:32 ч

UFC ще проведе третото състезание от серията UFC on FUELT TV на 15-ти май. В главното събитие на вечерта Dustin Poirier ще се опита да продължи серията си от пет поредни победи срещу Chan Sung Jung. Залогът в този двубой може да се окаже шампионски двубой в леката категория.

Poirier се фокусира върху това, което прави най-добре.

"Важни са малките неща, финесът. Кой ще излезе и ще се бие като професионалист и ще подбира ударите си и ще остане техничен. И двамата имаме възможността да се нокаутираме, може и да се заключим, и двамата сме много опасни, долу-горе можем да приключим двубоя от всяка позиция. Сигурен съм, че и той знае това. Тук ще си проличи кой е по-добре подготвен."

"The Korean Zombie" е съгласен, че двамата имат сходен стил и той ще се опита да бъде организиран в играта си за да се изкачи нагоре в класациите.

"Бием се с подобни стилове и в случая въпросът е кой може да го прави по-добре. Надявам се да запиша добра победа над него. Планирам какво да му направя още от началото на двубоя. затова е много важно да установя ритъма и да се придържам към игровия план. Не сикам да превърна двубоя си в размяна на удари, както беше при срещата ми с Leonard Garcia, така че ще се опитам да вкарам стратегията си още от първия рунд."

Кой ще вземе победата според вас?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес