Зареждане

Paul Daley никога повече в UFC

Paul Daley никога повече в UFC
Публикувано на: Май 9, 2010 в 12:30 ч

Paul Daley ще бъде отстранен от UFC, като никога повече няма да участва в двубои на организацията, след като нанесе удар на Josh Koscheck, след края на двубоя между двамата, който се проведе вчера (събота) в UFC 113.

 
Paul Daley изпусна нервите си, удряйки Koscheck след края на двубоят им в UFC 113

“Paul Daley е до тук! Не ме интересува, дори той да е най-добрият в полу-средна категория в света. Той никога повече няма да бъде допуснат в UFC", това каза президента на организацията Dana White, по време на пресконференцията след UFC 113.

 

След края на двубоя си, Koscheck се радваше на победата, когато Daley му нанесе абсолютно изненадващ удар, преди рефера Dan Miragliotta да успее да отрейгира.

 

След пресконференцията, Koscheck заяви, че той и Daley, които си размениха множество обиди през седмицата предшестваща състезанието, са направили същото и във финалните секунди на двубоя си, като в резултат на това, Daley е щял да му "избоде очите на няколко пъти", преди да му нанесе този "к*******и удар".

 

Daley (23-9-2) завърши UFC кариерата си с личен рекорд в октагона от две победи и една загуба. Koscheck от своя страна, ще получи мач реванш срещу шампиона в полу-средна категория Georges St-Pierre, след като завърши участието на двамата като треньори в The Ultimate Fighter 12.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес