Зареждане

Mike Swick обеща да се върне отново сред победителите

Mike Swick обеща да се върне отново сред победителите
Публикувано на: Декември 18, 2012 в 09:00 ч

Ветеранът в полу-средната категория на UFC, Mike Swick, за пръв път даде обширно интервю след загубата му от Matt Brown в UFC on FOX 5. Боецът обеща да се върне обратно към основите на стратегията си.
 
"Ако видите на повторението, той ме нацели точно в брадичката, което беше доста силен удар и едва не я счупи, но на следващия ден нямах никакви болки там. А мен по принцип ме боли именно там след двубоий. Не знам защо след такъв удар не ме болеше, но е зашеметяващо колко чисто го пласира.

Той направи нещата, точно както го очаквах и то много добре. Той натискаше напред и излезе агресивен. Поемаше удари. Поемаше ги и продължаваше напред. Беше добър натиск. Това беше нещо, което той прави добре, да поддържа натиска и да продължава напред. Независимо дали ме уцелваше или не, той продължаваше да хвърля удари - лакти, колена, юмруци. Това е и моят стил, харесва ми.

Трябва да се върна малко назад, за да бъда по-добър в бъдеще. Това е третата ми операция на коляното за 14 месеца, но в двубоя нямах проблеми с него. Това беше просто една от тези вечери, в които не се представих както исках. Дори и през август да записах добра победа, имаше неща в двубоя, които не ми харесаха. Тренирах упорито, вложих много труд в изминалите 10 седмици, но не се получи."

Преди двубоя си с Brown, Swick се завърна след повече от 2 години отсъствие заради контузия. Той победи с TKO през август DaMarques Johnson. Преди това той имаше 2 загуби от Dan Hardy и Paulo Thiago.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес