Зареждане

Mayweather:'Според мен е расистко, че никой не критикува McGregor за това, което говори'

Mayweather:'Според мен е расистко, че никой не критикува McGregor за това, което говори'
Публикувано на: Януари 5, 2016 в 12:30 ч

Floyd Mayweather знае какво е да си шампион. Conor McGregor – също. Mayweather е известен с подигравките и шегите за опонентите си. McGregor – също. И все пак, бившият боксьор чувства, че има разлика между това как той е бил третиран, заради приказките си по адрес на своите съперници и начина, по който Ирландецът е третиран. Той смята, че основната причина за тази разлика в отношението е: Расизъм.

"Те казват, че McGregor говори много глупости и обиди, но хората го поздравяват за това. Когато обаче, аз правех това, всички казваха, че съм прекалено самонадеян и арогантен.“

"Така че за мен те са предубедени! Както казах и преди, расизмът все още съществува.“

Всъщност, думите на Mayweather са верни – McGregor наистина отприщва цял порой от обиди и закани преди всеки свой двубой.

Въпреки това, "самонадеян" със сигурност е термин, често прилаган и за него. В действителност, самия Conor го каза за себе си през 2014 г., като отбелязва:

"Аз съм самонадеян в своите прогнози. Уверен съм в подготовката си, но винаги съм подготвен както за победа, така и за поражение“.

Също така е вярно, че и Mayweather често е определян за "наперен и арогантен", но явно тези прилагателни са неминуемо свързани с пътя към победата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес