Зареждане

Manuwa: Ще нокаутирам Cormier за два рунда

Manuwa: Ще нокаутирам Cormier за два рунда
Публикувано на: Юни 12, 2017 в 10:00 ч
 
Jimi Manuwa бързо разви дълбока непоносимост към шампиона в полутежка категория Daniel Cormier.
 
Откакто Manuwa се очерта като топ 5 претендент в дивизията, Cormier се отнася със снизхождение и омаловажава постигнатото от него, всеки път, когато има възможност. Той дори помоли съотборника си Kamaru Usman да хване ръката на Manuwa, за да "види колко е силен".
 
С британския нокаутьор в картата на UFC 214, като резервен вариант за Cormier, в случай, че отново изникне проблем с Jon Jones, напрежението между двамата се покачва главоломно.
 
"Не виждам нищо специално в него", заяви Manuwa по време на интервю за The MMA Hour. "Той е просто един дебел борец, това е всичко. Той не може да се бие в стойка срещи мен, знаеш какво имам в предвид. Всичко, което има е борбата му, всичко, което ще се опита да направи, е да ме завлече на земята. Това е. Той е много добър в това, но ако успея да се защитя от това ще го нокаутирам в рамките на два рунда."
 
"Ако един от двамата (Jones или Cormier) се оттегли, влизам в основното събитие и спасявам вечерта", каза Manuwa, смеейки се. "Подготвям се за битка в стойка, за борба, тренирам джудо, всичко. Просто се подготвям за война. Няма значение срещу кого ще се бия, дали е Cormier, Jones или Volkan, готов съм да се бия."
 
"Ако ще е срещу "DC", просто трябва да тренирам малко повече борба. Ако ще е срещу Jones, ще тренирам малко борба и повече удари и комбинации. Ако ще е срещу Volkan, малко комбинации и тейкдаун защита. Така че това е, което правя, подготвям се на всички фронтове за победа."
 
Докато Cormier ще се изправи най-накрая срещу единствения боец, който го е победил в лицето на Jon Jones в UFC 214, Manuwa ще насочи погледа си към Volkan Oezdemir в същата вечер.
 
Manuwa също така е и резервен вариант за основното събитие, ако Jon Jones бъде принуден да се откаже от битката си с "DC", което се е случвало преди.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес