Зареждане

Malignaggi: Conor е евтин, арогантен и странен

Malignaggi: Conor е евтин, арогантен и странен
Публикувано на: Август 8, 2017 в 14:00 ч
 
Бележка за света на бойни спортове - не публикувайте снимка в социалните мрежи, с която намеквате, че сте пратили в нокдаун Paulie Malignaggi по време на тренировка. Няма да излезе нищо добро от това. Бившият боксов шампион в две дивизии говори наскоро с Duke Castiglione пред Fox 5's Sports Xtra и нямаше нищо хубаво, което да иска да каже.
 
Malignaggi беше запитан дали McGregor може да се бие. Той отговори, че е ММА шампион и разбира се може да се бие. Но способността на McGregor да се боксира е друг въпрос.
 
"Що се отнася до бокса, няма да ви кажа, че не може да се боксира. Той знае какво иска да направи и как иска да го направи. Но той трябва да напредва. Има неща, с които трябва да свикне. И не е толкова лесно да минеш през целия този път", заяви Malignaggi.
 
 
"Моят проблем с Conor е неговата арогантност. Неговата арогантност е толкова голяма, че той не може да прогресира. Той не може да се учи. Той просто иска куп души, които го окуражават да са около него. Не иска да му се казва, ако прави нещо грешно. Не иска да му се каже, че трябва да прогресира, или че трябва да промени някои неща. Каквото и да прави, просто иска да му кажат колко велик е той".
 
Malignaggi заяви, че е приятел с Mayweather, и че Floyd е бил съгласен Paulie да помогне в подготовката на McGregor. Той добави, че не е и няма да говори с Mayweather за подготовката на McGregor и как е преминала тя.
 
"Няма да го направя по този начин. Има етична страна за мен. Вижте, не съм като McGregor. Дори и да бях съборил McGregor и да имах снимка на това, нямаше да я публикувам в социалните мрежи.
 
 
Malignaggi коментира и странните страни на McGregor, които той е забелязал по време на подготовката.
 
"Той е малко странно момче в тази насока. Започваш да помъдряваш на определена възраст. Моят проблем е с начина, по които той тренира хората, с които тренира. Той е един вид евтин - имаш битка за 100 милиона долара и мисля, че можеш да вложиш малко повече в тренировъчни лагер, да вложиш малко повече в спаринг партньорите ти, жилищните им помещения и какво ли още не."
 
"Предположих, че нещата са били поне в рамките на умерените условия за живот, а те не са били. След като сте част от сделка със 7 или 8 цифрена сума - 9 цифрена в неговия случай - трябва да знаете как да третирате своите партньори в тренировките и как да бюджетирате лагера си правилно, без да сте твърде евтин и без да похарчите прекалено много. Имате хора, с които работите в екип. Никога не съм виждал толкова евтин човек в живота ми. Бях издухан от лечението, което този човек даде на всички. Но той си е наел Ламборджини. Той се е уверил, че ще кара Ламборджини във Вегас."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес