Зареждане

Magalhaes: Sonnen ще запише победа със съдийско решение над Jones

Magalhaes: Sonnen ще запише победа със съдийско решение над Jones
Публикувано на: Февруари 19, 2013 в 14:00 ч

Бразилския граплинг специалист и боец в тежката категория на UFC, Vinny Magalhaes, сподели мнението си за предстоящия двубой между Jon Jones и Chael Sonnen в UFC 159, който ще се проведе на 27-ми април в Ню Джърси. Magalhaes помага в подготовката на претендента за титлата, Sonnen, и е уверен в неговия успех.
 
"Хората виждат Chael колко много говори и как губи двубоите си срещу Anderson Silva, но не разбират, че Silva е съвсем различен боец от Jones. Мисля че Anderson е много по-добър боец от Jon Jones, а Jon не е бил пробван как се справя по гръб и точно тук Chael ще успее да го направи. Мисля че Chael ще победи със съдийско решение, ще бъде тежък двубой.

Хората си мислят, че след като Chael не се е бил в полу-тежката категория от години, двубоят е неравностоен, но не е така. Не мисля, че Jones има уменията за да го заключи. На Anderson му бяха нужни пет рунда за да направи това. Дори когато Anderson го заключи, това се дължеше повече на грешка на Sonnen, отколкото на брилянтна игра на Silva на земята.

Може и Chael да успее да събмитне Jon, но по-скоро залагам на победа със съдийско решение."
Sonnen ще получи нова възможност да се бие за титла в UFC. Той ще се изправи срещу шампиона в полу-тежката категория Jon Jones, макар че не е имал двубой в тази категория от над 6 години. 35-годишният боец се би за последни на 7-ми юли в Лас Вегас, където загуби за втори път от шампиона в средната категория Anderson Silva.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес