Зареждане

Lombard не понася остроумници като Dan Henderson

Lombard не понася остроумници като Dan Henderson
Публикувано на: Юни 2, 2016 в 14:00 ч
 
Hector Lombard, който ще се изправи срещу друг дългогодишен ветеран по време на UFC 199 в събота - Dan Henderson, заяви, че няма каквото и да е намерение да си разменя братски прегръдки със своя “фалшив” опонент.


Lombard няма записана победа от вече две години, след като даде положителна допинг проба след успеха си над Josh Burkman на UFC 182, поради което и победата му бе отнета. През месец март той се изправи и срещу Neil Magny, срещу когото обаче загуби с технически нокаут в третия рунд. Неговият съперник Dan Henderson също не се справя особено впечатляващо напоследък, печелейки само един от последните си четири двубоя.

Броени дни преди срещата, Lombard се нахвърли на Henderson, обвинявайки го, че е “фалшив” и обещавайки, че ще приключи бързо срещата.

“Dan Henderson просто е фалшив. Той се представя за приятен тип, но всъщност не е такъв. Този тъпанар винаги се държи, сякаш е нещо повече от останалите. На него не му пука за мен и на мен не ми пука за него. Вече виждам как ще го пребия по един хубав начин. Ще бъда бърз и експлозивен. Не вярвам, че тялото ми ще се умори и ще ме предаде, защото трябваше да сваля не повече от между 6 и 9 килограма за мача. Ще бъде лесно. Не вярвам, че тялото ми отново ще ме предаде. Казвам ви - когато тялото ми функционира правилно, ще бъда като пистолет на ринга. Ще видите”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес