Зареждане

Kenny Florian съветва JDS как да победи Velasquez

Kenny Florian съветва JDS как да победи Velasquez
Публикувано на: Октомври 16, 2013 в 14:00 ч

Тази събота в UFC 166 бившия шампион в тежката категория, Junior dos Santos, ще се бие с настоящия шампион Cain Velasquez в третата им среща.

Анализаторът и коментатор на UFC, както и бивш боец в категориите перо, лека, полу-средна и средна, Kenny Florian, предложи няколко съвета на dos Santos за успех в срещата му.

"Първият им двубой не продължи дълго... Вторият беше много различен. Velasquez постоянно упражняваше натиск, движения с глава, борба и много брутално темпо, като така разби JDS за 25 минути.

Ключът към успеха на JDS е работата му с крака. Dos Santos трябва да бъде подвижен, да се движи на дясно, за да избегне дясната ръка на Velasquez, която го свали в първия рунд при срещата ми. Докато обикаля, той трябва да си държи ръцете високо и да финтира ударите на Cain, за да го обърка.

Освен това трябва да използва левия прав, за да държи Cain на разстояние. По този начин Cain ще е далеч и няма да може да направи хубаво събаряне. Освен това левия прав е добро начало за еидн от любимите удари на JDS - десния прав.

Много е важно JDS да търси и удари в тялото... Velazquez е много издръжлив и няма как сам да се измори, но ударите в тялото ще му отнемат от енергията."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес