Зареждане

Junior dos Santos срещу Roy Nelson вероятно в UFC 117

Junior dos Santos срещу Roy Nelson вероятно в UFC 117
Публикувано на: Май 11, 2010 в 10:30 ч

Боеца от UFC в тежка категория и претендент за титлата Junior dos Santos, ще гледа да се приближи по близо до нея, изправяйки се в двубой срещу победителя от шоуто The Ultimate Fighter 10, Roy Nelson. Двубоят между двамата ще се проведе по време на UFC 117 на 7-ми август в Оукланд, Калифорния. MMAjunkie обяви вчера, че към този момент все още се водят преговори, двубоят да бъде включен в pay-per-view картата с основните двубои за събитието.

Dos Santos (11-1) записа победа с нокаут в първия рунд над Gabriel Gonzaga в UFC on Versus 1 през месец март, получавайки за това и номинацията “Knockout of the Night”. С победата си над Gonzaga, Santos записа петата си поредна победа в UFC. Президента на организацията Dana White, каза след това, че Dos Santos трябва да запише още една победа, преди да се изправи в двубой за колана.

 

След постигнатите две последователни победи с нокаут над Brendan Schaub през декември и Stefan Struve през март, Nelson (15-4) очакваше да се изправи срещу Cheick Kongo в UFC 116 през месец юли, но двубоят между двамата бе отменен, тъй като Kongo все още се възстановява от контузия на гърба.

 

Основното събитие в UFC 117 ще бъде двубоят между шампиона в средната категория Anderson Silva и Chael Sonnen. Според различни слухове, това издание на турнира, ще включва още двубоите: Thiago Alves срещу Jon Fitch и Matt Hughes срещу Ricardo Almeida

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес