Най-големият сайт за бойни спортове

       

Julianna Pena: Amanda Nunes не е непобедима

Julianna Pena: Amanda Nunes не е непобедима
Публикувано на: Януари 12, 2017 в 09:50 ч
 
Julianna Pena е в серия от четири поредни победи в Октагона, последно срещу бившата претендентка за титлата Cat Zingano, като тя не крие амбициите си да стане шампион в категория “петел” на UFC.


На 28 януари тя ще се изправи срещу Valentina Shevchenko, а при победа почти сигурно ще получи шанс да се изправи срещу шампионката Amanda Nunes в спор за златото.

Pena разкри, че е по-устремена от всякога, като тя е на мнение, че Amanda Nunes не е непобедима.

“Още от самото начало предвидих, че Amanda ще нокаутира Ronda Rousey. Оказа се, че съм права. Поздравления за Amanda, но също така зная, че опонентът, който ми предстои да срещна, я накара да участва в истинска война. Тя не е непобедима, като всеки си има своя ден”.

“Лъвът, който се изкачва към върха, е по-гладен от лъва, който стои там. А аз определено съм лъв. Родена съм на 19 август в 11:11 сутринта и съм предопределена за величие. Аз съм истинска лъвица и бълвам огън сутрин, обед и вечер. Няма да спра, докато не получа това, което ми принадлежи”.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Amanda Nunes: Нямам нищо лично срещу Cyborg

Amanda Nunes: Нямам нищо лично срещу Cyborg
След като двете бразилки изявиха желание да излязат една срещу друга в супер двубой, Amanda Nunes сподели мнението си за сблъсъка.
Новини » януари 19, 2018 (0)
цялата новина

Cris Cyborg: Ще убия Amanda Nunes в октагона

Cris Cyborg: Ще убия Amanda Nunes в октагона
В предаването на Ariel Helwani Часът на ММА, Cris Cyborg сподели мнението си за евентуална среща със своята сънародничка Amanda Nunes.
Новини » януари 16, 2018 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook