Зареждане

Josh Thomson разочарован от представянето си

Josh Thomson разочарован от представянето си
Публикувано на: Март 4, 2012 в 14:58 ч

Победата си е победа.

Много хора предпочитат да живеят с това мото, вярвайки че не е важно начина по който си я постигнал, а самия факт, че си я постигнал. Но за претендента в леката категория на Strikeforce, Josh Thomson, нещата не стоят така.

"The Punk", който беше извън състезанията за 15 месеца, победи K.J. Noons със съдийско решение снощи в Strikforce: Tate vs Roussey.

Thomson не получи активни атаки и това го принуди да използва уменията си по борба и контрол на темпото на земята, което предизвика освирквания от публиката.

"Не съм доволен от представянето си. Опитахме нови неща за този лагер, той беше доста дълъг, 12 седмици. 15 месечното отсъствие, имах стафилококова инфекция два пъти, така че две седмици от лагера ми отпаднаха. Освен това се разболях в средата и не можех да тренирам усилено... Това ми повлия много на подготовката и си пролича тази вечер. Спечелих, но не ми харесва този начин на победа, разочароваха ме хората, които ме освикаха. Те са дошли за забавление, но не успях да го покажа с моята игра."

Ето и кратко интервю с Thomson след двубоя му.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес