Зареждане

Jon Jones с четири двубоя през 2012 г.

Jon Jones с четири двубоя през 2012 г.
Публикувано на: Януари 5, 2012 в 18:42 ч

Което означава, че четирима състезатели от полутежката категория ще имат много тежка година пред себе си.

Шампионът Jon Jones вече е готов за нови битки в Октагона. За последно той детронира бившия шампион в полутежка категория Lyoto Machida на 10-ти декември, 2011 г. Като с тази победа Jones записа четири поредни победи, като няма нито една със съдийско решение.

Въпреки изявленията му след последния му двубой, че желае известно време за почивка, "Bones" иска вече нов двубой, за да стане още "по-добър атлет от колкото е сега".

Ето какво заяви той пред ESPN:

"Искам да повторя успеха ми от 2011 г., да приключа всеки един от двубоите ми предварително и през  2012 г. Ако го направя, всичко друго ще дойде на мястото си от само себе си. Желанието ми е отново да участвам в четири двубоя и през тази година. Израснах много като човек и боец през изминалата година и искам това нещо да продължи. Преди време казах, че се нуждая от почивка поне 4-5 месеца, но вече имам желание да се завърна в Октагона, колкото се може по-бързо. Искам да участвам в три-четири двубоя и през тази година.".

Дали ще станем свидетели на поредни защити на титлата тип "Anderson Silva"? Или "Suga" Rashad Evans ще сложи край на всичко това?

jon jones mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес