Зареждане

Jon Jones постави под съмнение брадичката на Evans

Jon Jones постави под съмнение брадичката на Evans
Публикувано на: Април 19, 2012 в 14:00 ч

Двамата бивши съотборници, приятели и тренировъчни партньори Jon Jones и Rashad Evans ще се изправят в един от най-важните си двубои в кариерата си. Залогът е титлата в полу-тежката категория. С наближаване на 21-ви април, когато двамата ще бъдат в Октагона, любезностите между двама им стават все по-остри. Ето какво заяви Jones в последното си интервю.



"Чувствам се силен и техниката ми е по-добра и изчистена. Когато гледам първите си двубои, виждам как увисвам. Сега осъзнавам силата на коремните мускули, особено когато става въпрос за нансяне на удари. Определено сега удрям по-силно и съм развълнуван. Замаях Quinton Jackson когато го ударих, замаях и Lyoto Machida когато го ударих, а от тези двамата Rashad има най-слабата брадичка. Мисля, че той е с най-слабата брадичка от всички мои опоненти от 2010-та насам и смятам да атакувам именно там."



Evans е нокаутиран само веднъж в кариерата си, по време на загубата му от Lyoto Machida през 2009-та. Но от тогава има няколко моменти на замайване при двубоите ми срещу Thiago Silva и Jackson.



"Rashad e бил борец със сигурност ще се повлияе от това. Хората не разбират, че Rashad не е бил голям национален шампион по борба. Бил е събарян много пъти. Michael Bisping го събора, а мисля, че Michael Bisping въобще не е борец. Така че работих много върху моите събаряния. Не искам да бъда жертва на наговата борба. Той трябва да се притеснява от моята. Тренирахме много различни варианти."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес