Зареждане

'Jacare' разкри кой е единственият боец, срещу когото не иска да се бие

'Jacare' разкри кой е единственият боец, срещу когото не иска да се бие
Публикувано на: Март 20, 2017 в 09:27 ч
 
На Ronaldo “Jacare” Souza му писна да чака своя шанс да се бие за титлата в средна категория на UFC. Бразилският боец заяви, че не е изключено той да се оттегли от спорта, ако в най-скоро време не получи подобна възможност.


Той довери, че все още е много мотивиран да се бие, но от друга страна, търпението му вече се изчерпва.

“Човече, все още съм много мотивиран. Мотивиран съм от предизвикателството, което моите опоненти представляват за мен. Поясът е просто следствие. Аз вярвам в Бог, всички знаят това. Когато избирам да се бия, поставям коляно на земята и моля Бог да избере мач вместо мен. И това се случва.”

“Щастлив съм да се бия, но за мен не е проблем и да спра да го правя. През 2005 година спрях да се състезавам в бразилското джиу-джицу, когато бях в пика на кариерата си. Ако реша, че ми е достатъчно, мога да спра да се бия по всяко време. Това е. Мога да отворя собствена зала, с което да правя също толкова пари, както ако се бия. Мечтая да имам своя зала, поради което не ми е проблем да спра по всяко време.”

След като победи Tim Boetsch, Jacare се надяваше, че ще участва в елиминатор за титлата срещу Yoel Romero или Luke Rockhold. Вместо това, UFC му насрочи двубой с Robert Whittaker на 15 април.

“Изпитвам глад да се бия, това е работата ми. Всички виждат, че го правя с вълнение, че наистина го искам. За съжаление, това не е мачът, който исках. Исках Luke Rockhold и всички го знаят. Всички знаят, че пожелах и Yoel Romero. Ще ви кажа истината - единственият човек в UFC, срещу когото не искам да се бия, това е Gegard Mousasi. Той е проблем.”

“Бил съм се с него. Тогава имах добър ден, а той - не. Той ще покаже на всички какво може срещу Chris Weidman. Тогава ще видите колко добър е Mousasi.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес