Зареждане

GSP няма интерес към евентуален реванш с Johny Hendricks

GSP няма интерес към евентуален реванш с Johny Hendricks
Публикувано на: Март 10, 2017 в 12:00 ч
 
Легендарният Georges St-Pierre продължава да пази в тайна дългосрочните си планове. На този етап знаем, че канадецът ще се изправи срещу шампиона в средна категория Michael Bisping. GSP довери, че иска финалните му двубои да бъдат възможно най-големи, за да продължи той да пише история в Октагона.


Попитан дали в това число влиза евентуален реванш с неговия последен съперник Johny Hendricks, St-Pierre сподели мнение, че на този етап в това няма особено голям смисъл. Най-вече поради факта, че най-добрите дни на “Bigg Rigg” вече са в миналото.

“Вярвам, че най-добрият Johny Hendricks, когото съм виждал, вече го няма. Когато той се би с Jon Fitch, Martin Kampmann, Carlos Condit и с мен - този Johny Hendricks вече го няма. Вече не чувствам, че той притежава същата експлозивност. Може би на 185 той ще докаже, че греша, но усещам, че той вече не е същият”.

Hendricks дебютира с победа в средна категория, побеждавайки Hector Lombard. Той обаче не успя да впечатли GSP с представянето си.

“Ще видим какво ще се случи с него. Може би той ще успее отново да се върне. Вярвам, че той разполага с инструментите, за да се намеси в битката за титлата на 185”.

Johny Hendricks не крие желанието си за реванш с Georges St-Pierre, но явно канадецът няма подобни намерения на този етап.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес