Зареждане

Frank Shamrock ще подкрепи брат си в двубоя му срещу Royce Gracie

Frank Shamrock ще подкрепи брат си в двубоя му срещу  Royce Gracie
Публикувано на: Декември 18, 2015 в 14:00 ч

Frank Shamrock ще бъде в ъгъла на брат си Ken Shamrock, когато Ken се изправи срещу Royce Gracie за трети път в своята ММА кариера MMA.

Братята Shamrock най-после ще бъдат отново заедно.

Ken Shamrock ще се срещне с Royce Gracie по време на състезанието Bellator 149, което ще се проведе на 19 февруари в Хюстън.
Frank помага при изготвянето на стратегията за победа на брат си.

Братята Shamrock враждуваха по между си през последните две десетилетия. Frank Shamrock изостави школата на доведения си баща Bob Shamrock в началото на своята бойна кариера, като след това основа своя собствена школа. Това още повече засили напрежението по между им.

Ken пък винаги е обвинявал брат си, че не е присъствал на погребението на баща им.

През годините, дори се чуваха слухове, че враждата по между им се дължи на факта, че и двамата мъже са били приемни деца на Bob Shamrock.

Ken призна в сряда, че връзката им наистина не е това, което е била някога, но и двамата с брат му полагат усилия през последните месеци, за да я заздравят.

"Трябва да си простим и да продължим напред. Мисля, че двамата с Frank ще успеем да го направим, макар и бавно. Все пак и двамата сме честни и истински хора. Ние не се усмихваме и прегръщаме, все едно нищо не се е случило. Признахме си грешките и осъзнахме, че трябва да продължим напред.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес