Зареждане

Fertitta: Никога не съм виждал Anderson Silva по-мотивиран

Fertitta: Никога не съм виждал Anderson Silva по-мотивиран
Публикувано на: Октомври 15, 2014 в 09:43 ч

Управителят на UFC, Lorenzo Fertitta наскоро даде интервю, в което обсъди завръщането на Anderson Silva след жестоката контузия, която претърпя. Бразилецът ще излезе срещу Nick Diaz в UFC 183 на 31 януари.
 
"Много съм развълнуван да видя какъв ще бъде отговра на Anderson. Предложихме му да се оттегли след тази травма, тъй като тя беше много тежка. Не искахме да го притесняваме с нищо. Трябваше му време да се излекува.

Продължихме комуникацията си с него и той по свое желание се върна в залата. Първо започна с физиотерапия, а после с жиу-житцу, докато вече тренира и муайтай отново.

Щом той започна тренировки на 100% и получи лекарско разрешение за състезание, му се обадихме. Говорихме с него и го питахме какво иска. Anderson ми каза, че не иска просто да се върне обратно в Октагона и UFC, а целта му е да спечели титлата си отново.

Чувства, че коланът, който е у Chris Weidman, всъщност си е негов. Той го държа почти десетилетие и сега си го иска обратно.

Трябва да кажа, че никога не съм виждал Anderson толкова мотивиран. Той е в отлично настроение и се усмихваше на всички срещи. Той също е много развълнуван за двубоя на 31 януари. Очакваме стария Anderson Silva да се върне и ще бъде много, много вълнуващо."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес