Зареждане

Evnika се включи сред последователите на Ronda Rousey

Evnika се включи сред последователите на Ronda Rousey
Публикувано на: Ноември 8, 2015 в 09:09 ч

От UFC наскоро стартираха социална кампания, която показва различни млади момичета, повлияни от шампионката на UFC, Ronda Rousey.

Днес Rousey публикува видео на малката Evnika от Русия, която впечатли всички по света с бързината на ударите си.
 
"Присъединете се към мен, за да открием безкрайния потенциал на жените и да споделим техните истории, които да вдъхновят всички останали. Споделете вашата история или видео, използвайки хаштаг #RouseyRevolution," е призивът на кампанията, която днес представи Evnika.
 

 
Evnika е 8-годишна боксьорка от Казахстан. Нейната бързина в ръцете и перфектна техника, са резултат от тренировки още от 3-годишна възраст. Evnika следва стриктен тренировъчен режим, поставен от баща и, Raigul. Raigul не е привърженик на спарингите и се опасява, че те са опасни за развитието на младите боксьори. Затова Evnika върви по стъпките на своите двама братя и четири сестри, тренирайки без партньор и развивайки фундаменталните техники.
 
"По време на тренировки децата изпитват същото чувство, както когато танцуват," заяви Raigul. "Това позволява на атлета да се отвори, да се отпусне от напрежението и да се забавлява повече."

Всичко това важи за Evnika - тя се забавлява. Младата рускиня обича да гледа боевете на Mike Tyson и Manny Pacquiao, но нейните идоли са братята и сестрите и.

Тя живее в Русия и Raigul не знае какво крие бъдещето за нея. Raigul е на мнение, че ако спортът не допадне на Evnika, тя е свободна да избере друг начин на живот. Въпрос на неин личен избор.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес