Зареждане

Емил Казаков: Гордостта разваля състезателите

Емил Казаков: Гордостта разваля състезателите
Публикувано на: Април 5, 2015 в 08:16 ч

На последното състезание, организирано от BFO, "Нощта на героите" с столичния клуб Pitbulls MMA имаше 7 боеца, 6 от които постигнаха победи.

Главният треньор в клуба, Емил Казаков определено има повод за радост след толкова убедително представяне на своите момчета и разкрива част от печелившата формула за успех.
 
"Победите на Pitbulls ММА се дължат не само на правилното трениране и правилната техника, но и на правилното духовно състояние на бойците. Едно от най-важните качества, на които уча състезателите е да не са горделиви. Виждал съм как гордостта разваля състезатели след като направят няколко победи. Започват да се мислят за повече от хора. Започват да си мислят, че са богове и това им пречи не само на професионалната кариера, но и в живота, защото губят реална представа за възможностите си и се налага по трудният начин да разберат, че не са богове.

Pitbulls ММА има едни от най-добрите състезатели по ММА и граплинг в Европа и в същото време те са смирени и здраво мислещи хора. Именно в това се крие ключът към победите.

Първото нещо, на което уча състезателите е да нямат гордост и дори и UFC пояс да вземеш, това няма да те направи бог, а ще си останеш човек. Затова дръж се като човек и нещата получават."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес