Зареждане

Емил Казаков: ММА събитието ISFA е като цунами

Емил Казаков: ММА събитието ISFA е като цунами
Публикувано на: Ноември 14, 2019 в 22:40 ч
Една от най-обещаващите бойни галавечери ще се проведе в събота, 16-ти ноември, в град Перник.

ISFA Final Conflict 2019 ще включва цели 14 битки между изключително равностойни и атрактивни бойни атлети. В събитието има участници от България, Сърбия и Бразилия. Има два шампионски двубоя и две битки с дамско участие.

Вижте също: 14 брутални битки на бойния турнир ISFA в Перник

28 боеца ще влязат в клетката на зала "Борис Дюлгеров" в съботната вечер, а организаторите са готови да предложат истинско бойно шоу.

"Досега не сме правили професионално състезание с толкова много битки," сподели за MMA.BG организаторът на събитието, Емил Казаков.

"Почти всички момчета, които участват в подгряващите двубои за шампиони в аматьорския ММА, граплинг или кикбокса."


Според Емил Казаков именно това е основата, на която стъпва доброто развитие на професионалния ММА - организиране на много и разнообразни малки турнири с олекотени правилници, в които да се развиват бъдещите таланти.

"Главната файт карта също е много интересна. Имаме двама бразилци. Подглавната среща ще е битката между Живко Стоименов и Клейтън Асункао, което очакваме да е много здрав сблъсък. Другия двубой е между Габи Фернандес и Джоана Нуамеруе. И двете са много силни физически и битката ще бъде по правилника на shootboxing. Много равностоен мач. И двете са шампионки - Габриела е шампионка по ММА, муай тай и бразилско жиу-житцу. Джоана е многократен шампион по бокс, кикбокс и по таекуон-до."
 

И това са само битките, които са преди главната среща, а тя е заредена с много заряд, двама опасни бойци и една шампионска титла - в полутежката категория.

Камен Георгиев ще защитава титлата си срещу мотивирания претендент Петър Петров.

Вижте също: Петър Петров: Мотивиран съм да взема титлата на Камен Георгиев
 
Освен тях в леката категория Павел Владев и Николай Николов ще се изправят един срещу друг за титлата на ISFA. И двамата нямат загуба в организацията и са изключително силни състезатели.

Толкова много разнообразни битки и участници със сигурност са нелека задача за менажиране и организиране. Но Казаков и неговия екип са устремени да изградят ISFA като една от водещите организации у нас.

"Изключително трудно и тежко е да се организира едно такова събитие. Имаше някои хора, които не бяха доволни от бързите решения, които трябва да се взимат. Един организатор не може да изчаква бойци - промоутърът е като цунами. Времето не е на наша страна.

В тази файт карта участват почти 30 състезателя със своите треньори, мениджъри и отбори. Имаме съдийски екип, озвучаване, осветление, водещи и т.н. В организирането на едно такова събитие са замесени страшно много хора. Зрителите в залата виждат само бойците, които се бият, но в действителност зад едно такова огромно и тежко събитие има много хора."

Вижте също: Камен Георгиев готов за битка в стил PRIDE тази събота 

Целият този уникален боен спектакъл е ще се проведе на 16-ти ноември в Перник.

Входът е изключително достъпен на фона на всички тези срещи и атрактивни бойци. Билетите са по 15 лева и могат да се вземат на входа на залата преди събитието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес