Зареждане

Индивидуални тренировки по граплинг и ММА в София

Индивидуални тренировки по граплинг и ММА в София
Публикувано на: Април 1, 2020 в 20:28 ч
По време на пандемията от коронавирус, когато и всички групови занимания във фитнеси и спортни зали са забранени, двама от топ треньорите на столичния клуб Pitbulls MMA могат да обърнат внимание персонално на всеки желаещ да подобри играта си или да усвои основите на граплинг, жиу-житцу или ММА.

Кристиян Попов и Емил Kазаков споделиха, че започват индивидуални тренировки за всички нива - начинаещи напреднали експерти и професионални състезатели. Тренировките по ММА включват страйкинг и грапплинг, както и  стратегия и кардио - кондиционна подготовка преди мач за професионалните състезатели.

Тренировките са подходящи за състезатели от всички нива, както и за напълно начинаещи и за самозащита.
 
 
Кристян Попов е граплър от световна класа, многократен европейски и световен шампион на експерти, черен колан по бразилско жиу-житсу под Бернардо Сирини.

Емил Казаков е един от топ треньорите по ММА в Европа, експерт по страйкинг и грапплинг, черен Колан по бразилско жиу-житсу под Бернардо Сирини, квалифициран треньор по муай тай. Двукратен шампион на САЩ и многократен шампион на Флорида по кикбокс, шампион на грапплинг турнири по грапплинг в Флорида и Българиа.

За повече информация - 0893 424 703 и 0895 514 243
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес