Зареждане

Dominick Cruz: Случващото се с Ronda е сърцераздирателно

Dominick Cruz: Случващото се с Ronda е сърцераздирателно
Публикувано на: Февруари 27, 2017 в 16:00 ч
 
Бившият вече шампион на UFC в категория “петел” Dominick Cruz заяви, че се чувства натъжен от всичко, през което Ronda Rousey преминава в настоящия момент.


“Rowdy” бе брутално нокаутирана за втори пореден път, след като на UFC 207 тя претърпя тежко поражение от Amanda Nunes. На този етап все още не се знае какво е бъдещето на Rousey, като повечето хора очакват тя да обяви, че се оттегля от ММА.

По време на участие в “The Joe Rogan Experience”, Dominick Cruz сподели, че съчувства на Ronda за всичко, през което тя преминава.

“Поне за мен, това е сърцераздирателно. Като атлет, аз зная какво чувства тя и през какво преминава. А имайки предвид, че е жена, всичко това е на друго ниво и дори не мога да си го представя. Всичко това показва, колко е трудно е да се справяш с всичко това, човече. С възходите и паденията. Паденията са наистина тежки, също колкото силно удрят и възходите. Трябва да бъдеш готов. Не трябва да бягаш от себе си, независимо дали печелиш или губиш. Защото ако го направиш, това ще се види. Трябва да бъдеш себе си, а не да свързваш цялата си същност със спорта. В противен случай, ти просто си свършен, когато всичко това приключи”.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес