Зареждане

Dana White продължи словесната война с Tyron Woodley

Dana White продължи словесната война с Tyron Woodley
Публикувано на: Март 8, 2017 в 12:04 ч
 
Размяната на реплики между президента на UFC Dana White и шампиона в полусредна категория Tyron Woodley продължава с пълна сила.


Двамата не спират да се атакуват чрез медиите в последно време, включително наричайки един-другиго “кралици на драмата”.

На UFC 209 Woodley защити титлата си, побеждавайки Stephen Thompson със съдийско решение. Dana White обаче не пропусна да отбележи, че според него “Wonderboy” е спечелил срещата, въпреки решението на съдиите.

Това, съвсем естествено, не се хареса на “The Chosen One”, който сподели мнение, че е “проява на лош вкус” промоутърът на срещата да дава публично подобно мнение. Той също така обвини UFC, че компанията не го промотира достатъчно добре като действащ шампион.

Dana White и този път не пропусна да отговори на критиките, заявявайки следното:

“Tyron Woodley заяви преди срещата, че ще разбие Stephen Thompson. Че няма да остави въпросителни, кой всъщност е шампионът. Но познайте какво? Отново има въпроси.”

“Нека ви кажа нещо… когато си се представи по начина, по който си се представил на UFC 209, а в продължение на пет поредни рунда си бил освиркван от феновете, а след края на срещата дори не можеш да дадеш интервюто си заради силните освирквания, вероятно трябва да си вземеш цицините със себе си и да продължиш напред. Уреди си възможно най-бързо следващ мач и остави това представяне зад гърба си. Има само един човек, който определя какво ще се случи. Колкото по-рано разбереш това, толкова по-добре за теб.”

Е, предполагаме, че всичко това ще продължи и занапред. Очакваме да видим какво ще стане между двамата в бъдеще.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес